Ervaringen

Ik heb afgelopen jaar een studiekeuzetraject bij de Loopbaancoach/Geke gevolgd,
Omdat ik na 2 verkeerde keuzes echt niet meer wist, wat ik wilde studeren.
Het fijne aan dit traject is, dat er niet zomaar uit een test een antwoord komt rollen.
Maar dat je jezelf door middel van opdrachten en gesprekken echt beter leert kennen:
Wat je wil bereiken, wat je valkuilen zijn, waar je trots op mag zijn, waarom je dingen op een bepaalde manier aanpakt en hoe het anders kan, wanneer je vastloopt. Ik merk dat ik hierdoor echt mijzelf heb leren kenen (en ik dacht dat ik dat al heel goed deed) en nu veel beter keuzes kan maken in het algemeen. Geke kan ontzettend goed luisteren en helpen met het begrijpen van jezelf. Dankzij de Loopbaancoach kan ik toch eigenlijk wel zeker zeggen dat ik een studiekeuze heb kunnen maken die bij mij en mijn doelen past. Ik kijk er weer naar uit te gaan studeren!
– Marlieske van Voorst (20 jaar)

‘Al een hele tijd zat ik niet lekker in mijn vel vanwege mijn werk. Ik moest en wilde wat anders, dat was duidelijk! Wat het echter moest zijn, welke kant ik op wilde, wat bij mij paste… geen idee! Gelukkig was daar Geke! Bij haar volgde ik een loopbaantraject om erachter te komen wie ik ben, wat ik wilde, wat belangrijk voor mij is (in werk), waar ik goed in ben, etc, etc. Van te voren dacht ik veel dingen wel te weten, maar ik heb zoveel ontdekt en geleerd! Geke als loopbaancoach is erg prettig. Ze heeft echt oog en oor voor de persoon die tegenover haar zit. Ze heeft door hoe iemand in elkaar steekt en benadert je heel persoonlijk. Dat voelt erg goed. Ze geeft daarbij advies op maat. Het is geen standaardprotocol wat ze afwerkt, maar ze bekijkt goed welke oefeningen en gespreksonderwerpen passend en zinvol voor je zijn. Ze geeft duidelijke en kernachtige uitleg/toelichting. Heel helder en waardevol! Mijn CV heeft een complete metamorfose ondergaan en is nu zoveel duidelijker, mooier, aantrekkelijker, opvallender, etc. Echt een visitekaartje! Al met al heb ik veel aan het loopbaantraject gehad en ben ik vol energie bezig met de voorbereidingen voor mijn nieuwe baan.’

Workshop Schitteren met STARR voor DeBroekriem
Een enthousiast duo mooi in balans: dat zijn Geke Valkenburg en Ingrid Middelkoop die in januari voor DeBroekriem de workshop ‘Schitteren met STARR’ hebben verzorgd.

Bij de voorbereidingen voor deze workshop die ik als event manager voor DeBroekriem organiseerde stonden de woorden pragmatisch en meteen toepasbaar bovenaan mijn verlanglijstje. Hier is naar geluisterd, ik kreeg tijdens de workshop goede en heldere tips die ik meteen kon inzetten bij mijn sollicitatiegesprekken. Uit de evaluatie van de workshop kwam verder naar voren dat de interactie en de unieke manier van kennismaken als prettig zijn ervaren.

Dus, als je de kans hebt om een workshop of training bij te wonen van Geke en Ingrid: DOEN!

Eugenie Tolkamp, februari 2018