Werk & Koffie

“De bijeenkomsten van Werk & Koffie heb ik als waardevol ervaren. Los van het feit dat je altijd iets opsteekt van het desbetreffende thema, is er ruimte voor ontmoetingen met andere bezoekers. Contacten waarin je voor elkaar van betekenis kan zijn op werk- en loopbaangebied. De benaderingen van zowel Geke als Leindert vond ik persoonlijk en stralen puurheid uit. Dit alles vindt plaats in een relaxte, vertrouwde setting.” Mirjam

Iedere derde vrijdagochtend in de maand (m.u.v. de zomervakantieperiode) organiseren we een bijeenkomst van ‘Werk & Koffie’ bij Cultura in Ede. We bieden op een laagdrempelige manier plek aan iedereen die werk zoekt of zich op een nieuwe loopbaanstap oriënteert. Er is veel ruimte voor ontmoeting en inspiratie.

Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema.

Tijdens de bijeenkomsten krijg je tips en ideeën voor je oriëntatie- en sollicitatieproces en is er de gelegenheid om te netwerken. De invulling wordt verzorgd door diverse professionals.

Het programma duurt van 09:45 uur tot 12:00 uur. De zaal is open vanaf 09:30 uur. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.

‘Werk & Koffie’ is een initiatief van Leindert Vogel, De Impact Recruiter, Geke Valkenburg, De Loopbaancoach en Cultura Ede.

Vrijdag 15 november 2019 is de volgende bijeenkomst.

Het thema voor deze bijeenkomst is: Online netwerken met LinkedIn

Tijdens de bijeenkomst krijg je meer inzicht in hoe online netwerken via Social Media jou kan helpen in je zoektocht naar een nieuwe baan. We gaan actief aan de slag met een LinkedIn profiel. Je krijgt tips over het gebruik van LinkedIn en het opstellen van een duidelijk profiel, zodat recruiters of werkgevers jou ook kunnen vinden. Na afloop weet je hoe LinkedIn werkt en heb je een start gemaakt met het verbeteren of opstellen van je LinkedIn profiel. Neem een laptop mee, zodat je tijdens de bijeenkomst direct aan de slag kunt. Het is ook handig je CV mee te nemen.  

Aan het eind van de bijeenkomst is er de gelegenheid om individueel door te praten met Leindert Vogel of Geke Valkenburg.

Je bent van harte welkom. Als je van plan bent om te komen, wel graag even aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar geke@deloopbaancoach.nl