Werk & Koffie

“De bijeenkomsten van Werk & Koffie heb ik als waardevol ervaren. Los van het feit dat je altijd iets opsteekt van het desbetreffende thema, is er ruimte voor ontmoetingen met andere bezoekers. Contacten waarin je voor elkaar van betekenis kan zijn op werk- en loopbaangebied. De benaderingen van zowel Geke als Leindert vond ik persoonlijk en stralen puurheid uit. Dit alles vindt plaats in een relaxte, vertrouwde setting.” Mirjam

Iedere derde vrijdagochtend in de maand (m.u.v. de zomervakantieperiode) organiseren we een bijeenkomst van ‘Werk & Koffie’ bij Cultura in Ede. We bieden op een laagdrempelige manier plek aan iedereen die werk zoekt of zich op een nieuwe loopbaanstap oriënteert. Er is veel ruimte voor ontmoeting en inspiratie.

Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema.

Tijdens de bijeenkomsten krijg je tips en ideeën voor je oriëntatie- en sollicitatieproces en is er de gelegenheid om te netwerken. De invulling wordt verzorgd door diverse professionals.

Het programma duurt van 09:45 uur tot 12:00 uur. De zaal is open vanaf 09:30 uur. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.

‘Werk & Koffie’ is een initiatief van Leindert Vogel, De Impact Recruiter, Geke Valkenburg, De Loopbaancoach en Cultura Ede.

Vrijdag 20 november a.s. is het thema van de bijeenkomst:

Deelname aan de bijeenkomst is gratis, wel graag even aanmelden. Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Geke Valkenburg via telefoon 06-12149705 of e-mail: geke@deloopbaancoach.n