Werk & Koffie

“De bijeenkomsten van Werk & Koffie heb ik als waardevol ervaren. Los van het feit dat je altijd iets opsteekt van het desbetreffende thema, is er ruimte voor ontmoetingen met andere bezoekers. Contacten waarin je voor elkaar van betekenis kan zijn op werk- en loopbaangebied. De benaderingen van zowel Geke als Leindert vond ik persoonlijk en stralen puurheid uit. Dit alles vindt plaats in een relaxte, vertrouwde setting.” Mirjam

Iedere derde vrijdagochtend in de maand (m.u.v. de zomervakantieperiode) organiseren we een bijeenkomst van ‘Werk & Koffie’ bij Cultura in Ede. We bieden op een laagdrempelige manier plek aan iedereen die werk zoekt of zich op een nieuwe loopbaanstap oriënteert. Er is veel ruimte voor ontmoeting en inspiratie.

Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema.

Tijdens de bijeenkomsten krijg je tips en ideeën voor je oriëntatie- en sollicitatieproces en is er de gelegenheid om te netwerken. De invulling wordt verzorgd door diverse professionals.

Het programma duurt van 09:45 uur tot 12:00 uur. De zaal is open vanaf 09:30 uur. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.

‘Werk & Koffie’ is een initiatief van Leindert Vogel, De Impact Recruiter, Geke Valkenburg, De Loopbaancoach en Cultura Ede.

Vrijdag 21 februari a.s. is het thema van de bijeenkomst:

Timemanagement voor werkzoekenden

Timemanagement voor werkzoekenden? Dat klinkt als een tegenstrijdigheid. Als je geen werk hebt, heb je zeeën van tijd… toch? Misschien is dat waar. Maar bij het gebruiken van deze tijd liggen wel een paar verleidingen op de loer..

•             Uitstelgedrag

•             Eindeloos lijstjes maken die nooit leeg raken

•             Verveling

•             Steeds minder actief worden

•             Je energie stoppen in de verkeerde dingen

Herkenbaar?

In de workshop “Timemanagement voor werkzoekenden” krijg je methodes aangereikt om effectief met je tijd om te gaan. Je gaat het verschil zien tussen urgente en belangrijke taken. Je leert de juiste prioriteiten aan te geven aan datgene wat je wil (en soms moet) doen en wat het betekent om ècht pro-actief te zijn. Je gaat ontdekken hoeveel hernieuwde energie en enthousiasme dit oplevert. Juist nu je op zoek bent naar een baan. Maar ook als je straks weer aan het werkt bent. Zodat niet je agenda jou beheerst, maar jij je agenda!

De workshop wordt verzorgd door Fanny Molenwijk.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis, wel graag even aanmelden. Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Geke Valkenburg via telefoon 06-12149705 of e-mail: geke@deloopbaancoach.nl