Werk & Koffie

“De bijeenkomsten van Werk & Koffie heb ik als waardevol ervaren. Los van het feit dat je altijd iets opsteekt van het desbetreffende thema, is er ruimte voor ontmoetingen met andere bezoekers. Contacten waarin je voor elkaar van betekenis kan zijn op werk- en loopbaangebied. De benaderingen van zowel Geke als Leindert vond ik persoonlijk en stralen puurheid uit. Dit alles vindt plaats in een relaxte, vertrouwde setting.” Mirjam

Iedere derde vrijdagochtend in de maand (m.u.v. de zomervakantieperiode) organiseren we een bijeenkomst van ‘Werk & Koffie’ bij Cultura in Ede. We bieden op een laagdrempelige manier plek aan iedereen die werk zoekt of zich op een nieuwe loopbaanstap oriënteert. Er is veel ruimte voor ontmoeting en inspiratie.

Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema.

Tijdens de bijeenkomsten krijg je tips en ideeën voor je oriëntatie- en sollicitatieproces en is er de gelegenheid om te netwerken. De invulling wordt verzorgd door diverse professionals.

Het programma duurt van 09:45 uur tot 12:00 uur. De zaal is open vanaf 09:30 uur. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.

‘Werk & Koffie’ is een initiatief van Leindert Vogel, De Impact Recruiter, Geke Valkenburg, De Loopbaancoach en Cultura Ede.

Vrijdag 20 december hebben we een speciale editie van Werk & Koffie:

Kerstborrel voor werkzoekenden

Ben je werkzoekend in Ede of omgeving Ede en heb je zin in een kerstborrel? Kom dan vrijdagmiddag 20 december a.s. van 16:00 uur tot 18:00 uur bij Cultura in Ede.

Is je CV (neem ‘m mee!) aan een update toe en kun je er hulp bij gebruiken? Of wil je tips over het gebruik van LinkedIn? De Kerstborrel biedt alle ruimte voor advies. De Kerstborrel is uiteraard een mooie gelegenheid om te netwerken, onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast zal er – voor wie wil – de mogelijkheid zijn om te pitchen. Mis de Kerstborrel niet!

Zien we je vrijdag de 20e? In verband met de catering vinden we het fijn als je je vooraf aanmeldt. Dat kan via https://lnkd.in/gmqa8Vk. Als je nog niet zeker weet of je kunt komen, mag je ook gewoon binnen lopen. Toegang is gratis.

Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door Cultura Ede en De4Zussen. Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!