Werk & Koffie

Iedere derde vrijdagochtend in de maand (m.u.v. de zomervakantieperiode) organiseren we een bijeenkomst van ‘Werk & Koffie’ bij Cultura in Ede. We bieden op een laagdrempelige manier plek aan iedereen die werk zoekt of zich op een nieuwe loopbaanstap oriënteert. Er is veel ruimte voor ontmoeting en inspiratie.

Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema.

Tijdens de bijeenkomsten krijg je tips en ideeën voor je oriëntatie- en sollicitatieproces en is er de gelegenheid om te netwerken. De invulling wordt verzorgd door diverse professionals.

Het programma duurt van 09:45 uur tot 12:00 uur. De zaal is open vanaf 09:30 uur. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.

‘Werk & Koffie’ is een initiatief van Leindert Vogel, De Impact Recruiter, Geke Valkenburg, De Loopbaancoach en Cultura Ede.

Vrijdag 18 oktober 2019: Zelfbewust naar je sollicitatiegesprek! We besteden deze ochtend aandacht aan het DISC-model en de STARR-methode.

Je bent van harte welkom. Als je van plan bent om te komen, wel graag even aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar geke@deloopbaancoach.nl