Workshops en Trainingen

Grip op werkstress

Er komt de hele dag veel op je af. Dat roept verschillende gedachten en gevoelens bij je op, waardoor spanningen en stress kunnen ontstaan. Wat zorgt erbij jou voor, dat je stress ervaart? Hoge werkdruk? De continue behoefte om anderen te helpen? Drukke sociale leven? Nooit eens tijd voor ….? Je laat je regelmatig leiden door de hectiek van de dag.

Stop en kom in actie. Zorg dat jij aan het stuur zit!

Nu denk je wellicht, hoe doe ik dat, ik ben de grip echt kwijtgeraakt.
Schrijf je in voor de workshop: Grip op werkstress en wij helpen je om weer achter het stuur plaats te nemen.
Aan het einde van de workshop heb je inzicht in wat je zelf kunt doen aan het verminderen van werkstress, meer energie en werkplezier te krijgen en kun je direct aan de slag met het creëren van meer balans en heb je grip op werkstress!

Om zo goed mogelijk te kunnen oefenen, werken we met kleine groepen en met twee trainers. De workshop wordt gegeven door: Ingrid Middelkoop, Mica-Ede en Geke Valkenburg, De Loopbaancoach.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar ingrid@mica-ede.nl of geke@deloopbaancoach.nl.

De eerstvolgende datum voor deze workshop is woensdagochtend 13 november a.s.. Wij kunnen deze workshop ook incompany bij jullie op locatie verzorgen. Neem gerust contact met ons op, dan plannen we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je interesse in de workshop, maar komt het moment je niet uit. Neem dan contact met ons op, dan houden we je op de hoogte over de nieuwe data.

Jouw investering:
De kosten voor de workshop bedragen € 75,-  (incl. btw). 

Wij kijken uit naar een ontmoeting met jou!